ACTUEEL2021-05-24T10:21:30+00:00

Meestal werken we, soms vinden we iets.

Deze zomer

Vandaag beleeft'ie z'n première, onze gloednieuwe commercial voor Caparol TriMaxx. https://www.youtube.com/watch?v=twAeE5Wzn_A

17.05.2021|

Glansrijk

Net als iedereen, vinden ook wij dat het voorjaar nogal stroef op gang komt. Vandaag zijn we hard aan het werk om daar verandering in te brengen. Diep in de moerassen van Brabant draaien we een commercial waarvan je weer glans in je ogen krijgt en kleur op je wangen.

19.04.2021|

Kloeke boeken

Vandaag verscheen niet alleen het SAN Jaarboek (een ongewoon boek over een ongewoon jaar), maar ook het definitieve en schitterend vormgegeven naslagwerk over de avonturen van Bruce Springsteen in Nederland, een koffietafelboek waarvoor je eerst de kwaliteit van de koffietafelpoten even moet controleren. BxHxD mocht aan beide boeken meeschrijven.

03.03.2021|

Tunnelvisie

De invoering van de avondklok betekent voor veel ondernemers dat er op korte termijn heel wat geregeld moest worden. Als je de technische installaties van een tunnel aanlegt, bijvoorbeeld, want dat werk gaat dag en nacht door. Doekle Terpstra, voorzitter van Techniek Nederland, is vanavond in de Rijnlandtunnel, bij Voorschoten. Wij zijn er ook, maar vóór 21.00 zijn we weer thuis. Beloofd.

25.01.2021|

Geëmmer

Duurzaam produceren, dat krijg je niet van de ene dag op de andere voor elkaar. Ook DAW niet, maar het bedrijf zet wél belangrijke stappen. Om dat in beeld te brengen, zijn we vandaag aan het emmeren in een Amsterdamse studio.

08.09.2020|

Moederdag

De meningen zijn verdeeld, hier op de burelen van BxHxD. Is het nogal lomp van Apple om onze moeders te willen ‘connecten’ met ‘de dingen die ze leuk vindt’, zonder eerst even te informeren hoe het met haar gaat? Of moeten we juist opgelucht zijn dat ze in de siliconenvallei blijkbaar nog niet álles van ons weten?

21.04.2020|

Klein geluk

Normaal gesproken zijn we hier op de burelen van BxHxD niet zo gecharmeerd van de taal van politici. Meestal doen ze hun best om zo weinig mogelijk te zeggen met zoveel mogelijk woorden. Bij ons ligt de ambitie doorgaans precies andersom. Maar áls onze minister-president dan een keer helder en efficiënt spreekt en alle retorische registers op een fraaie manier opentrekt, zijn wij de beroerdste niet. Dan applaudisseren we graag voor hem. De woorden die Mark Rutte gisteravond gebruikte waren vrijwel allemaal raak. Dat was mooi en (een beetje) geruststellend. Een klein geluk bij een groeiend ongeluk.

01.04.2020|
Go to Top